Hangulatos kalandra hív az Epic ingyenjátéka

sunless sea videojáték
Sunless Sea
Vágólapra másolva!
Egy héten át igényelhető örökre az áruházban a Sunless Sea.
Vágólapra másolva!

A múlt heti RAGE 2 után újból egy indie játékot kínál az ingyenjátékos promóciójában az Epic Games Store számítógépes játékbolt, 2021. március 4. délután 5 óráig a Sunless Sea című alkotást szerezhetik be örökre az érdeklődők.

Sunless Sea Forrás: Failbetter Games

A szinte bármilyen számítógépen elfutó játék az elképesztő hangulatával és csúcsminőségű írásával váltott ki annak idején óriási kritikai elismerést. A története egy alternatív 1887 decemberében, London alvilágba süllyedését követően veszi a kezdetét: a játékosoknak egy gőzhajtó kapitányaként kell felfedezniük a veszélyes és ismeretlen világot, szerencsével és rátermettséggel túlélniük az egyre horrorisztikusabbá váló kihívásokat.

A Sunless Sea ugyan nem roguelike, de könnyű meghalni benne, ilyenkor a játékosok teljesen friss karakterrel, vagy az előző kapitányuk vagyonát megörökölve újrakezdhetik a kalandot. A játék térképe minden újrakezdéskor újrarendeződik, továbbá egyes döntések és körülmények is befolyásolják a kalandot, így minden újrajátszáskor eltérő élményt kínál.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!