Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megint elhibázta a Pixel mobilok frissítését a Google

Google Pixel 6 Pro
Vágólapra másolva!
Megjelent a decemberi frissítés, Európában pedig leromlott a Pixel 6 okostelefonok térereje.
Vágólapra másolva!

A Google kamerában és szoftverben ugyan zseniális, de a Pixel mobiljai minden évben egy rakás hibával jelennek meg, amiknek csak egy részét sikerül szoftveresen javítani (bár a hibák nem érintenek minden modellt). Idén sem volt ez másképp, és az is visszatérő gond, hogy olykor a frissítések okoznak újabb gondokat.

A Google nemrég tette elérhetővé például a decemberi frissítését a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro modellekre, de sajnos rengetegen kezdtek el panaszkodni arra, hogy ennek telepítése után nagyon gyenge a térerő.

Google Pixel 6 Pro Forrás: Techidroid

A panaszok nagyja Európából származik, de amerikai és kanadai felhasználókat is érint a probléma. Nagyon sokan azt állítják, a helyzet annyira súlyos, hogy beltérben gyakorlatilag nulla a térerő.

A különféle fórumokon látható visszajelzések szerint a helyzet most sem egységes, vagyis nem arról van szó, hogy minden Pixel 6-ot érint a hiba. Rengeteg európai felhasználó nem tapasztal ilyen jelenséget, így aztán a többi Google-hibához hasonlóan ennek az előfordulása is teljesen kiszámíthatatlan.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről