Ön felismeri a legendás telefonokat a gyártójuk logója nélkül?

Group of girls texting on smartphones Smart Phone Beautiful Schoolgirl Five People Using Phone Adolescence Teenagers Only Student Text Messaging Girls Teenage Girls Women Females Group Of People Beauty In Nature Surfing the Net Global Communications E-Mai
Happy girls in the city texting on their smartphones
Vágólapra másolva!
Összecsukható kialakítás, hajlított kijelző, teljes billentyűzet, gombnyomásra lecsúszó billentyűvédő. Próbálja ki, hány telefont ismer fel ebből a kvízből!
Vágólapra másolva!

A mobil- és okostelefonok majd fél évszázados történelme során számos legendás készülék született. Ezek közül jó pár hazánkban is kultikusnak számít, amelyeket még olyanok közül is sokan ismernek, akik egyébként idegenül mozognak a technológiai termékek univerzumában. Mostani kvízjátékunkban e híres masinák közül gyűjtöttünk össze néhányat. Az Ön feladata pedig az, hogy megtippelje, hogy ki is volt a gyártó, még úgy is, hogy a logót leradíroztuk róla. A kvízhez jó szórakozást kívánunk, és mindenkit arra biztatunk, hogy eredményét vagy a régi telefonokkal kapcsolatos emlékeit ossza meg velünk az Origo Techbázis Facebook-oldalán.

Loading...