Korlátlan otthoni mobilnetet kínál a Telenor

laptop notebook internetezés home office távmunka
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Bő egymillió háztartás számára érhető el az OtthonNet tarifacsomag.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé vált a Telenor új otthoni mobilnete, az OtthonNet csomaggal a szolgáltató belép az otthoni szolgáltatások piacára. A lakossági ügyfeleknek szóló, korlátlan adatforgalom melletti otthoni internetezést kínáló OtthonNet több mint 1 millió háztartás számára érhető el, a hálózati fejlesztéseknek köszönhetően pedig folyamatosan bővülni fog a rendelkezési állási területe.

A kép csak illusztráció Forrás: Vlada Karpovich / Pexels

A hagyományos mobilos ajánlatokkal szerzett tapasztalatok és a pozitív ügyfél-visszajelzések arra ösztönözték a Telenort, hogy hosszú távú stratégiájának keretében az otthoni szolgáltatások területén is új termékkel jelenjen meg. A szolgáltató szerint az otthoni internetezésre kialakított mobilinternet-tarifákat az ügyfelek jelentős része a vezetékes szolgáltatások alternatívájaként fogja igénybe venni.

A vezetékek nélküli hálózaton elérhető OtthonNet szolgáltatás főbb előnyei:

  • korlátlan adatforgalom;
  • akár 150 Mbit/sec becsült maximális letöltési sebesség;
  • gyors és egyszerű beüzemelés;
  • otthoni wifi-hálózatként egyszerre akár több eszközön is problémamentesen használható.

Az elsősorban átlagos internetezési szokásokkal bíró felhasználók számára ajánlott OtthonNet a Telenor üzleteiben és webhelyén rendelhető meg. A szolgáltatás akár 4990 forintos havidíjért is elérhető, hűségszerződéses és anélküli konstrukcióban egyaránt. A tarifához két különböző típusú asztali router közül választhatnak az ügyfelek.

A szolgáltatás az előfizető szerződésben rögzített irányítószám alatt vehető igénybe. Az elérhető helyszíneket a yettel.hu/otthoni-internet oldalon lehet ellenőrizni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!