Szuper éjszakai módot kapnak az Xboxok

microsoft xbox series x series s játékkonzol videojáték
Az Xbox Series S és az Xbox Series X
Vágólapra másolva!
Részletesen állíthatóak a kevés környezeti fény melletti működési paraméterek.
Vágólapra másolva!

Nagyszerű fejlesztést kaptak az Xbox One és Xbox Series konzolok Alpha Skip-Ahead csatornás előzetesét tesztelő Xbox Insiderek, megkezdhetik az éjszakai mód próbálgatását. A Microsoft kellemesen sok testre szabási lehetőséget gyűjtött össze a funkció beállítómenüjében, amelyekkel a remények szerint csökkenthető az éjszakai játék alvásra gyakorolt hatása.

Az elvárhatónak megfelelően az éjszakai mód kézzel és automatikusan is kapcsolgatható, az utóbbi esetében egyedi időintervallum megadása mellett lehetőség van naplementéhez és napkeltéhez igazítani az aktiválását és deaktiválását. A gamerek csúszkákkal állíthatják a kijelző fényerejét és a kék fény mennyiségét, letilthatják a játékokban a HDR-megjelenítést, továbbá testre szabhatják a konzolon és a gamepaden elhelyezett LED-ek fényerejét, akár teljesen ki is kapcsolhatják a fényeket.

Az éjszakai mód egyelőre korai nyilvános tesztelési fázisban van, várhatóan pár hónapon belül válik majd elérhetővé a stabil rendszerszoftvert használó xboxozók számára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!