Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bestseller lett PlayStationön a Cyberpunk 2077

cyberpunk 2077 cd projekt red videojáték
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
Visszakerült a konzol boltjába, kilenc nap alatt letarolta a letöltési toplistát.
Vágólapra másolva!

Nagy meglepetést okozott decemberben a Sony, pár nappal a forgalmazásának megkezdése után kitette a PlayStation Store digitális áruházból a rendkívül súlyos teljesítménybeli gondokkal és bugokkal elérhetővé vált Cyberpunk 2077 szűrét. Ami ennél is váratlanabbnak bizonyult, hogy bő fél évet kellett várni a forgalmazásának újrakezdésére, ráadásul az alap PlayStation 4 konzolon továbbra is siralmasan fut, erre a tényre az áruházas oldalán fel is hívja a figyelmet a CD Projekt.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Projekt RED

A jelek szerint a technikai problémák továbbra sem jelentenek akadályt a játék üzleti sikere előtt, a PlayStation Blog tájékoztatása szerint ugyan csak június utolsó kilenc napjában volt elérhető, ám Észak-Amerikában és Európában még így is a legtöbbször letöltött, és jó eséllyel legnagyobb példányszámban eladott PS4-es játékká vált a hónapban.

Pár nap elég volt az újbóli forgalomba hozatalát követően a Cyberpunk 2077-nek a júniusi PS Store letöltési toplista uralásához Forrás: PlayStation Blog

A PlayStation 5 listájára még nem került fel a Cyberpunk 2077, ugyanis egyelőre nem kapta meg a következő generációs frissítését, de a PlayStation 4 Pro vizuális beállításait használva kiválóan fut az izmos hardveren.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről