Búcsúzik a Fallout 76 battle royale módja

fallout 76 wastelanders videojáték
Fallout 76 Wastelanders
Vágólapra másolva!
Túlságosan lecsökkent a Nuclear Winter iránti érdeklődés.
Vágólapra másolva!

Tovább küszködik a Fallout 76 életben tartásával a Microsoft tulajdonába került Bethesda, két évvel a Nuclear Winter névre keresztelt battle royale játékmód elindítása után most bejelentette annak közeljövőbeli eltávolítását a játékból.

Fallout 76 Forrás: Bethesda

A fejlesztők tájékoztatása szerint eredetileg nagy volt a mód iránti érdeklődés, ám mostanra annyira megcsappant a Nuclear Winterrel egymással párhuzamosan játszani kívánó gamerek száma, hogy gonddá vált racionális mennyiségű időn belül összeszedni elég résztvevőt a meccsekhez. Emellett tartalmilag és mechanikailag sem sikerült frissen tartani, ami minden bizonnyal hozzájárult a helyzet kialakulásához.

Mindezek következtében a tervek szerint idén szeptemberben kikerül a játékból a battle royale mód, a vele addig játszottak pedig a kalandmódban felhasználható kompenzációban részesülnek. A gamerek java az utóbbi, klasszikus játékmenetet kínáló móddal játszik, így a fejlesztőcsapat ennek a reszelésére kívánja fordítani az erőforrásait. Ettől függetlenül a jövőben szeretnének további lehetőségeket biztosítani az olyan játékosok számára, akik élvezik az egymással való megmérkőzést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!