Klasszikus formában tartanák meg az IFA 2021-et

IFA, Berlin, tech, szakkiállítás, 2020
Idén speciális körülmények között került megrendezésre az IFA kiállítás.
Vágólapra másolva!
Tavaly sem maradt el a koronavírus miatt az informatikai kiállítás.
Vágólapra másolva!

Nagyon derűlátóak újabban az európai tömegrendezvények szerzői, a június végére tervezett Mobile World Congress mellett a berlini IFA informatikai eseményt is hagyományos keretek között szeretnék megtartani. A koronavírus-járvány miatt szokatlan módon tavaly sem maradt el a kiállítás, de különféle biztonsági intézkedések mellett zárt körűen került megrendezésre.

A kép csak illusztráció Forrás: Origo

Idén viszont már klasszikus tömegrendezvényként szeretnék megtartani, konkrétan szeptember 3–7. közé időzítették. Természetesen a szervezők egyelőre nem ismertetett, kidolgozás alatt álló biztonsági protokollokat kívánnak bevetni, hogy ezt racionális biztonsággal lehessen megtenni. Erre mindenképp szükség is van, kontextusként a járvány előtti utolsó IFA 2019 kiállításon 1930 iparági partner, 5360 újságíró, továbbá 238 700 látogató vett részt a világ minden tájáról.

A kiállítás tervezett idejéig persze még olyan négy és fél hónap van hátra, ennyi idő alatt jelentősen nő majd a beoltottak száma és aránya, de ettől függetlenül kissé bizarrnak tűnik egy ekkora kiállítás megtartása a belátható jövőben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!