Már készül az összehajtható Google Pixel

Vágólapra másolva!
Egy szivárogtató szerint már a Google is dolgozik a saját összehajtható mobilján.
Vágólapra másolva!

Jon Prosser forrásai szerint tényleg létezik összehajtható Google Pixel mobil, és ami azt illeti, már fejleszti is a vállalat. A szivárogtató különösebben nem részletezte az állításait és forrásait, a megfogalmazásában ugyanakkor utalt rá, hogy a Samsung Galaxy Z Fold mintájára készíti a maga változatát a Google. A legtöbb gyártó egyébként így tesz, bár pletykálják, hogy az Apple-nek a Galaxy Z Flip-féle kagylóforma a szimpatikusabb.

Forrás: phonearena

Összehajtható Pixelről már tavaly júniusban is beszéltek egy belsős Google-dokumentum tartalmára hivatkozva. Az új készülékek kínálatában Pixel 5a, Pixel 6, Pixel 6 XL és összehajtható Pixel is lehet idén.

Az persze nagy kérdés, hogy vajon melyik gyártó milyen árat tud belőni. Ha mindegyik összehajtható készülék marad az 1500-2000 (néha magasabb) eurós árnál, akkor nem valószínű, hogy egyhamar sláger lesz ezekből a sérülékeny eszközökből. Egyelőre persze érdemes óvatosan kezelni a pletykákat, nincs rá garancia, hogy a fejlesztések ellenére végül piacra is dobják a gyártók ezeket a termékeket.