Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Júliusban érkezhetnek a Samsung következő összehajtható mobiljai

Vágólapra másolva!
Állítólag 5 hónap múlva érkezik meg a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi hetek szivárgásai arra utalnak, hogy a Samsung nem csak a Galaxy S széria bemutatóját és megjelenését hozta előbbre, hanem az év második felében érkező, másik csúcskategóriás sorozatának bemutatóját is. A legutóbbi jelentések alapján a Galaxy Z szériába várható Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 már júliusban debütálnak.

Forrás: cnet

Ez azt jelenti, hogy a Samsung az év két felének elején mutatja be ezentúl a két csúcsszériájának legújabb kiadásait, az új összehajtható modellek pedig 6 hónappal követik majd az új Galaxy S modelleket.

Addig persze bármi közbeszólhat, a stratégia még változhat. Ami pedig a Galaxy Z Fold 3-at illeti, állítólag ultravékony üveg helyett ismét műanyagot használna a Samsung, a képernyők mérete pedig 7,55 és 6,21 hüvelykes lenne. A vételár maradhat 2000 euró magasságában. Azt továbbra sem tudni, hogy vajon lesz-e támogatás az S Tollhoz, az eddigi modellek túl érzékeny kijelzői ezt nem tették lehetővé. Nagyobb kijelzőt kaphat ugyanakkor a Galaxy Z Flip 3 is, kívül és belül egyaránt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről