Ez a gamermobil 5 perc alatt 50 százalékra tölti az akkumulátorát

Vágólapra másolva!
A ROG Phone 5 elé vág a RedMagic 6 gamermobil, és elképesztő töltési sebességet kínál majd.
Vágólapra másolva!

A Nubia március 4-én mutatja be a Red Magic 6 gamermobiljait: sima és Pro modell is lesz. Utóbbiról a gyártó elárulta, hogy 120 wattos gyorstöltésre lesz képes, ráadásul ehhez rendes töltő is lesz a dobozban, így azt nem kell külön csomagolásban, felárért, külön kiszállítással megvenni. Ezzel a töltővel a Red Magic 6 Pro nulláról 50 százalékra 5 perc alatt tölti majd fel az akkumulátorát.

Forrás: nubia

A Nubia szerint probléma, hogy a gyártók többsége vagy nem ad töltőt a mobilokhoz vagy pedig lassú töltő ad. A Nubia viszont egy GaN-töltőt mellékel. Az ilyen adapter nem csak kisebb és könnyebb a szokásosnál, de sokkal hatékonyabb is.

A gyártó hangsúlyozta, hogy gondoskodtak a túlmelegedés elkerüléséről, a gyorstöltést grafitrétegek támogatják, és különleges megoldások segítik a keletkező hő elosztását is. Emellett az akkumulátor tokozását megerősítették, így akkor sem történik baleset, ha meghibásodik az energiaforrás.

A Nubia ráadásul megelőzi az ASUS-t, ugyanis miután kiderült, hogy a ROG Phone 5 gamermobil március 10-én jön, a Nubia bejelentette, hogy március 4-én mutatja be a rivális Red Magic 6 szériát.