18 millió előfizetőnél jár az Xbox Game Pass

microsoft xbox gamepad játék
Az Android és iOS rendszerű Xbox appokban is elérhető már a Távoli játék
Vágólapra másolva!
Egyetlen negyedév alatt alatt hárommillióval nőtt az ügyfelek száma.
Vágólapra másolva!

Óriási sikertörténet a Xbox konzolokon és PC-n játszók számára egyaránt elérhető Xbox Game Pass játékbérlő, a Microsoft friss pénzügyi beszámolója szerint már 18 millió gamer fizet a gyakran a videojátékok Netflixének titulált szolgáltatásért. Legutóbb tavaly szeptemberben érkezett információ az előfizetők számáról, akkor 15 milliónál járt a szolgáltatás.

A kép csak illusztráció Forrás: Microsoft

Az Xbox Game Pass konzolos és számítógépes előfizetői száznál is több a játékbérlőben lévő játékkal játszhatnak szabadon, jó néhány nagy durranás is van a repertoárjában. Emellett az előfizetés Ultimate változatát választók a konzolos és a számítógépes kínálatához is hozzáférnek, elérhetik az EA Play játékbérlő kínálatát, plusz felhős játékstreameléssel a mobileszközeiken is játszhatnak az xCloudot támogató játékokkal.

Mindez ráadásul még csak a kezdet, a jövőben a Microsoft saját tulajdonú játékfejlesztő stúdióinak játékai az első naptól fogva elérhetőek lesznek az előfizetők számára, számos nagynevű fejlesztőcég után nemrég a komplett Bethesdát sikerült felvásárolni a vállalatnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!