A Pinterestbe is megjöttek a történetek

Vágólapra másolva!
Az Instagram, Facebook és YouTube platformokról ismerős történetek már a Pinterest appba is megérkeznek.
Vágólapra másolva!

Mostantól ha valaki megnyitja a Pinterest appot, akkor a főképernyő tetején egy sor történetet lát. Ez a felület igencsak ismerős lehet a többi közösségi platformról, használja ugyanis egy ideje már a Facebook, a Facebook Messenger, a Twitter, az Instagram vagy a YouTube – többek között.

Forrás: pinterest

A történetek Android és iOS rendszerekre egyaránt megérkeztek. A Story Pins funkció maga pedig már szeptemberben debütált, és pont úgy működött, mint a többi történetes szalagsáv. Rövid videók között lehet jobbra-balra ugrálni. Eddig viszont a többi tartalom között jelentek meg.

Most a Pinterest kiemelte ezeket, így már a képernyő tetején láthatóak az effajta tartalmak. Még javasol is újakat az app a felhasználók számára. Mindettől azt remélik, hogy többet néznek majd ilyeneket az emberek, és persze azt, hogy a tartalomgyártók is több történetet készítenek. Ezek ráadásul nem tűnnek el idővel, hanem végleg megmaradnak, így később is építhetnek azokra a felhasználók. Egyelőre viszont csak a jóváhagyott felhasználók tudnak ilyesmit létrehozni.