Új világot kap a BioShock

bioshock 2 remastered videojáték
Bioshock 2 Remastered
Vágólapra másolva!
Álláshirdetésekből derültek ki friss információk.
Vágólapra másolva!

A 2013-ban megjelent BioShock Infinite utolsó kiegészítőjének leszállítását követően ugyan megszűnt a szériát életre hívott Irrational Games, azonban mindig is nyilvánvaló volt, hogy a 2K nem számolt le a sorozattal. Már jó ideje hivatalos, hogy a játékkiadó tulajdonában álló Cloud Chamber Studios dolgozik a következő részen, de még évekre vagyunk a megjelenésétől.

Bioshock 2 Remastered Forrás: 2K

Szerencsére a cégtől nem áll távol az álláshirdetésekben történő szivárogtatás, egy tavaly novemberiben arról értekezett, hogy többé-kevésbé nyílt világú lesz a következő BioShock, a legfontosabb aspektusát adó sztori végigjátszását követően pedig a játékosok szabadon barangolhatnak majd a világában.

Most újabb álláshirdetésekből kiderült, hogy a következő generációs konzolokra készülő játékot az Unreal Engine 4 hajtja majd, az elvártnak megfelelően FPS lesz, továbbá egy teljesen új világban játszódik, nem tér vissza a víz alatti Rapture-be vagy a felhők felett lebegő Columbiába a sorozat.

További érdekesség, hogy a harcrendszerét tömegek által elérhetőnek és élvezhetőnek szánják, lehetővé kell tennie az önkifejezést és a kísérletezést egy sok mindenre reagáló térben.

Az utóbbi alatt feltehetően azt kell érteni, hogy az új játékban is jelen lesznek a plazmidoknak vagy vigoroknak hívott szuperképességek, ezeket szeretnék minél kreatívabban használhatóvá tenni a fejlesztők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!