Lebukott az Xbox Series S

microsoft xbox series x s gamepad játékvezérlő
Xbox Series X / S gamepad
Vágólapra másolva!
Valaki az interneten árulta az új Xbox gamepadet.
Vágólapra másolva!

Az eddigi pletykák alapján még augusztusban bemutatkozik az Xbox Series X konzol gyengébb és olcsóbb testvére, nemrégiben egy microsoftos alkalmazott gyermekének a buliján valaki szembe is találta magát egy tesztelésre kiadott modellel. Most már az is biztosra vehető, hogy tényleg Xbox Series S lesz a gép neve, miután valakinek sikerült az Egyesült Államokban üzemelő, OfferUp apróhirdetéses portálon megvásárolnia az új konzolokhoz tervezett Xbox gamepadet.

Xbox Series X / S gamepad Forrás: Zak S / Twitter

Elsőként is ugyanarról a fehér modellről („Robot White") van szó, ami fentebb linkelt hírünkben is megcsodálható volt, és beigazolódott a sejtésünk, hogy Xbox Series gépek ugyanazt a gamepadet fogják használni.

Eredetileg felmerült a gyanú, hogy minimális eltérés lehet a Series X és Series S mellé járó gamepadek formájában, ám ez nem igaz: csak a lencsevégre kapott modell fehér színe, továbbá a fotó szöge miatt tűnt másnak a fekete variánsnál.

Magát a bejelentetlen konzolt nem maga a kontroller buktatta le, hanem a csomagolása: a doboza szerint az Xbox Series X / S és az Xbox One konzolok mellett a Windows 10-es számítógépekkel, továbbá az Android és iOS mobileszközökkel kompatibilis.

A gamepadnek természetesen nem szabadott volna elérhetővé válnia a piacon, de a képeken nem láttunk sehol szériaszámot, így az értékesítője talán megússza a botrányt. A 35 dolláros árból ítélve az eladó valószínűleg nem tudta, hogy igencsak különleges modellt árul.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!