Ingyen van az F1 2018 és a Quake

codemasters f1 2018 videojáték
F1 2018
Vágólapra másolva!
Hétvégi ajánlatokról van szó, sietni kell az igénylésükkel.
Vágólapra másolva!

Nemcsak az Epic Games Store e heti ingyenjátékait szerezhetik be örökre a számítógépes játékosok, a hétvégén a Humble Store és a Bethesda is meglepték egy-egy ajánlattal a gamereket. A talán többek számára érdekes akcióval az előbbi állt elő, magyar idő szerint 2020. augusztus 10. este 10 óráig vagy a készlet erejéig egy steames termékkód formájában bárki kérheti a cégtől az F1 2018-at. A kapott kódot augusztus 17. este tízig lehet aktiválni, a beváltatlanul maradt kulcsokat ezután letiltja a bolt.

F1 2018 Forrás: Codemasters

A másik ingyenjátékot a Bethesda osztogatja: aki szintén magyar idő szerint 2020. augusztus 10. reggel 5 óráig bejelentkezik a Bethesda Launcher alkalmazásba, az ingyen megkapja az eredeti, 1996-os évjáratú Quake-et.

Érdekességként a játék csak 24 MB helyet foglal, két és fél évtizede ennyi is elég volt az éppen legfejlettebb grafikájú csúcslövöldének.

A promóciót a hétvégén virtuálisan megrendezett QuakeCon alkalmából tartja a kiadó, amelyet egybekötött egy jótékonysági adománygyűjtéssel is. Amennyiben az esemény végéig sikerül összeszednie 10 ezer dollárt, akkor egy ideig az 1997-es Quake 2-t is odaadja majd a Bethesda Launcheren keresztül, így érdemes lehet hétfőn visszanézni a digitális boltba.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!