Ingyen kérhető a Watch Dogs 2

ubisoft far cry 6 videojáték
Far Cry 6
Vágólapra másolva!
Videókon az új Far Cry, Assassin's Creed és Watch Dogs.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este az elvártnak megfelelően az Ubisoft megtartotta az előre felvett Forward sajtóeseményét. Ráadásul komoly akcióval készült a cég, az elmélet szerint aki nézte az Uplay kliensből vagy az Uplay-fiókjával összekötött Twitchén keresztül az adást, annak ingyen odaadta volna a Watch Dogs 2 PC-s változatát.

Jól működött a figyelemfelkeltés, így a sejthetőnek megfelelően az Ubisoft szerverei már órákkal a műsor kezdete előtt haldokolni kezdtek az óriási terhelés következtében, sokan be sem tudtak már jelentkezni a műsor ideje alatt a szolgáltatásba. Emiatt a cég úgy döntött, hogy ezen a weblapon keresztül bárki ingyen kérheti a Watch Dogs 2-t, de a sikeres igénylését követően szükség lesz némi időre, mire megjelenik a Uplay-fiókban. Nem tudni, hogy meddig tart a promóció.

A Forwardon bemutatkozott egy cinematic trailer keretében a Far Cry 6, a játék pénteken már kiszivárgott a PlayStation Store-on keresztül. A linkelt hírünkben lévő információkon túl csak annyi derült ki róla, hogy a játékosok női és férfi karakterrel is játszhatnak, a 2021. február 18-ai megjelenésekor rögtön a Google Stadián is elérhető lesz, az Xbox Series X és Xbox One X konzolokon pedig 4K felbontásban fut majd.

A másik két nagy érdeklődésre számot tartó fejlemény, hogy az Assassins's Creed Valhallából és a Watch Dogs Legionből is jött játékmenetes videó. Az előbbi 2020. november 17-én, az utóbbi pedig 2020. október 29-én érkezik majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!