Dátumot kapott az xboxos játékbemutató

halo infinite xbox windows 10 videojáték
Halo Infinite
Vágólapra másolva!
Házon belül fejlesztett címeket mutogat majd a Microsoft.
Vágólapra másolva!

Nagy csalódás volt a Microsoft első Xbox Series X-es játékokat is bemutató online közvetítése, hiszen a vállalat semmi érdekes újdonsággal sem tudott szolgálni a következő generációs címekre tűkön ülve váró közönségnek. A Sony már sokkal jobban vette az akadályt, a hasonló internetes műsorán képes volt jó néhány valóban érdekes játékot bejelenteni vagy megmutatni, plusz leleplezte a PlayStation 5 kinézetét is.

Halo Infinite Forrás: 343 Industries / Microsoft

A Microsoft persze szeretné kiköszörülni a csorbát, végre bejelentette a saját stúdiói által készített játékokra fókuszáló Xbox Games Showcase játékbemutatóját. Az online közvetített esemény magyar idő szerint 2020. július 23. este 6 órakor veszi majd kezdetét, a Halo: Infinite játékmenet mellett pedig számos eddig titkolt játék leleplezésére számíthatnak az érdeklődők.

Potenciálisan rossz hír, hogy az olcsóbb és gyengébb Xbox Series S bejelentése nem fog megtörténni; az aktuális pletykák szerint a Microsoft augusztusban mutatja majd be a kettes számú, következő generációs játékkonzolját.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!