Csúszik a Crysis Remastered

crysis remastered
Nem ájultak el a Crysis Remastered kiszivárgott képernyőképei és játékmenetes videója láttán a rajongók
Vágólapra másolva!
Nem voltak elégedettek a rajongók a látványvilágával.
Vágólapra másolva!

A belátható jövőben újabb legendás játék felújított változata jön a jelenlegi konzolokra és új számítógépekre, a Crysis Remasteredet némi kedvcsináló után ezen a héten kívánta leleplezni a Crytek. A tervek szerint július elsején élesedtek volna a PC, PS4, Xbox One és Nintendo Switch változatainak termékoldalai az online boltokban, ezzel párhuzamosan pedig a vállalat be kívánta jelenteni a 2020. július 23-ai megjelenési dátumát is.

Nem ájultak el a Crysis Remastered kiszivárgott képernyőképei és játékmenetes videója láttán a rajongók Forrás: Origo

Viszont akadt egy kis probléma: a Microsoft Áruházas adatlapját sikerült idő előtt élesíteni, így a gamerek a vártnál korábban megnézhették a képernyőképeit, továbbá a játékmenetes kedvcsináló videóját. Sajnos az állak leesése elmaradt: a remastered nagyjából úgy nézett ki, mint a 2007-ben számítógépekre kiadott eredeti változat, ráadásul moderált grafikai beállítások mellett.

Slusszpoén, hogy grafikai modok használatával a 13 éves PC-s verzió kinézete annyira feljavítható, hogy a hivatalos remastered kiadás a közelébe sem ért a rajongók által megszépített kiadásnak.

A negatív reakcióra válaszul a Crytek gyorsan bejelentette, hogy inkább elhalasztja néhány héttel a Crysis Remastered kiadását, ezzel időt biztosítva a grafika valamilyen szintű felturbózására. Nem világos, hogy mi a terve a vállalatnak, a 3D modellek és textúrák feljavítására ennyi idő nem elég, feltehetően inkább pár extra effekt és finomhangolás lehet a pakliban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!