Egyedi fejtörőt osztogat az Epic

fiddlesticks games hue videojáték
Hue
Vágólapra másolva!
Mégsem adja oda ingyen a Conan Exiles túlélőjátékot.
Vágólapra másolva!

Megújult az Epic Games Store ingyenjátékos promóciójának kínálata, 2020. július 9. délután 5 óráig a Hue című játékot adhatják hozzá ingyen és örökre a játékkönyvtárukhoz az érdeklődők. Az indie cím egy logikai-platformer hibrid, amelyben a környezet színének a változtatásával lehet eljutni a pályák végére, jobb megtekinteni a videót a koncepció megértéséhez.

Sajnos az Epic rövid időn belül másodszorra okozott némi csalódást, eredetileg arról volt szó, hogy a Hue mellett a Conan Exiles-t is osztogatni fogja, ám ez nem történt meg, röviddel csütörtöki játékcsere előtt el is távolította azt a promóciót hirdető oldaláról. Valamikor a közeljövőben ugyan elérhetővé válik majd a túlélőjáték az Epic Games Store kínálatában, de nem részletezett megfontolásból mégsem fogja ingyen odaadni.

A jelenlegi álláspont szerint jövő csütörtökön a Killing Floor 2, a Lifeless Planet: Premier Edition és a The Escapists 2 váltják majd a Hue-t, de a jelek szerint érdemes fenntartásokkal kezelni az ígéretet. A harmadik játéknak eredetileg két hete kellett volna elérhetővé válnia a promócióban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!