Ingyen játszható a hétvégén a PUBG

playerunknown's battlegrounds pubg videojáték
Playerunknown's Battlegrounds
Vágólapra másolva!
A számítógépes játékosok számára érhető el az ajánlat.
Vágólapra másolva!

A videojátékok iránt érdeklődők most már garantáltan hallottak a PlayerUnknown's Battlegroundsról, azonban jó eséllyel a többség még nem próbálta ki a battle royale műfaj Fortnite előtti sztárját. Az érthető okból még a fejlesztői által is csak PUBG-nek nevezett, de egyes körökben Plunkbatként is ismert cím most szabadon kipróbálhatóvá vált a Steamen, így az érdeklődőknek van pár napjuk eldönteni, hogy megéri-e pénzt kiadni érte.

Playerunknown's Battlegrounds Forrás: PUBG Corporation

A promóció magyar idő szerint 2020. június 8. este 7 óráig tart, csak le kell tölteni a játékot a Steames adatlapján lévő „Játék indítása" gombra kattintva. Az egyetlen limitáció, hogy a próbakörös játékosok nem érhetik el a játékbeli boltot, bár ez nem tűnik problémának.

A PUBG kipróbálása előtt érdemes lehet rápillantani néhány játékmenetes videóra, hiszen erősen megosztó alkotásról van szó. Ugyan már évekkel ezelőtt elhagyta a Steam Korai Hozzáférés programot, azonban bugos és csiszolatlan, ráadásul az újabb értékelések alapján a cheaterek is problémát jelentenek.

Cserébe viszont hangulatos, elsősorban a különleges atmoszférája ragadja meg játékosokat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!