[Frissítve] PS5 játékbemutató lesz a jövő héten

sony playstation 5 ps5 dualsense gamepad játékvezérlő kontroller
Sony PlayStation 5 DualSense gamepad
Vágólapra másolva!
A konzol kinézetét valószínűleg tovább titkolja majd a Sony.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napok egyre erősödő pletykái után a Sony végre bejelentette a The Future of Gaming névre keresztelt online eseményét. A bő egyórás műsor során bemutatkoznak majd az első olyan játékok, amely valamilyen szinten kihasználják az ősszel piacra kerülő PlayStation 5 képességeit.

Sony PlayStation 5 DualSense gamepad Forrás: Sony

Az eseményen kisebb és nagyobb stúdiók alkotásai is teret kapnak, a játékok jókora része pedig nagyon jó eséllyel PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro konzolokra is elérhető lesz. Nem tudni, hogy lehet-e számítani igazán nagy durranásokra, a rajongók helyében visszafogott elvárásokat támasztanánk a műsorral kapcsolatban, a Microsoftnak nemrég sikerült csalódást keltenie egy hasonló attrakcióval.

Arra pedig főleg nem érdemes számítani, hogy a japán gyártó végre bemutatja majd a PS5 fogyasztói változatának a kinézetét.

A The Future of Gaming magyar idő szerint 2020. június 4. (csütörtök) este 10 órakor kezdődik majd, minden bizonnyal a PlayStation YouTube-csatornáján keresztül lehet majd követni élőben, és persze utólag visszanézni.

Frissítés: napokkal a bejelentése után elhalasztotta az eseményt a Sony.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!