Elmarad a BlizzCon 2020

blizzard overwatch videojáték
Overwatch
Vágólapra másolva!
Online esemény lehet helyette a jövő év elején.
Vágólapra másolva!

A koronavírus-járvány következtében a tavaszi rendezvények nem bizonyultak megtarthatónak, a nyáriak java pedig szintén jó eséllyel elmarad, ám sokakban él a remény, hogy legalább az őszre visszatérhet az élet a megszokott kerékvágásba. Egyelőre senki sem tudja, hogy mi lesz pár hónap múlva, azonban az aggasztó spekulációk szerint az ősszel-télen megérkezhet a járvány második hulláma, jobb ehhez igazítani a várakozásokat.

Overwatch Forrás: Blizzard

A helyzetre való tekintettel a Blizzard meghozta a nehéz döntést, hogy elmarad a novemberre tervezett BlizzCon 2020. A vállalat illetékesei hosszas mérlegelés után döntöttek a játékai rajongói által várva-várt konferencia elkaszálásáról, az aggodalmaik szerint még ha jogilag lehetséges is volna megtartani (világszerte korlátozták a tömegrendezvényeket), akkor sem lennének képesek garantálni a résztvevők biztonságát.

A Blizzard 2021 elején szeretne valamiféle internetes pótrendezvényt szervezni a bejelentései megtételére, továbbá például a Hearthstone Global Finals és az Overwatch World Cup döntők megtartására.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!