Nagyon olcsó a Realme okosórája

realme watch okosóra
Realme Watch
Vágólapra másolva!
Hét napig bírhatja aktív pulzusmérés mellett az akkuja.
Vágólapra másolva!

Bemutatta az első okosóráját a kínai Realme, a márkától elvárhatónak megfelelően a termék rendkívül kompetitív árcédulával próbálja majd megigézni a vásárlóközönséget. A Realme Watch teljesen megfelelhet a legtöbb okosórára áhítozó számára, a nyáron elsőként Indiában kerül piacra 3999 rúpiás, körülbelül 17 ezer forintos áron.

Realme Watch Forrás: Realme

Az eszköz 1,4 hüvelykes és 320×320 pixeles érintőkijelzőt kínál, a Gorilla Glass 3 által védett megjelenítőre a termék megjelenésekor 12 virtuális számlapot tűzhetnek majd ki a vásárlók. Ezeken láthatóak az időhöz, a dátumhoz, az időjárás-előrejelzéshez, a megtett lépésekhez hasonló információk.

Realme Watch Forrás: Realme

A Realme Watch a pulzus és a véroxigénszint figyelésére is képes, összesen tizennégyféle beltéri és kültéri sportolási aktivitás monitorozható vele. Az akkuja 160 mAh-es, a gyártó szerint akár 9 napot is bírhat egy töltéssel, a folyamatosan aktív pulzusmérés pedig csupán két nappal csökkenti a rendelkezésre állási idejét.

Az IP68 minősítésű okosórával persze vezérelhető például a hozzápárosított telefon zenelejátszása, megjelennek rajta az appok értesítései. Akár exponálógombként is használható a mobil kamerájához, ha ez valamiért praktikusnak bizonyulna.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!