Nem áll készen a piaci megjelenésre a Lenovo összehajtható PC-je

Vágólapra másolva!
Több tesztelésre van szükség, csak az év vége felé jöhet a ThinkPad X1 Fold.
Vágólapra másolva!

Idén nagyon felkapottak az összehajtható eszközök, annak ellenére is, hogy borzasztóan drágák, a minőségükkel és az ellenállóképeségükkel, tartósságukkal pedig nagyon komoly bajok vannak – annyira, hogy a koncepció sokak szerint mostanra megkérdőjelezhető. A dizájn viszont újszerű, izgalmas, a jövőbe mutat, ezért a gyártók tovább próbálkoznak.

Forrás: lenovo

A Lenovo korábban a első összehajtható PC-jével, a ThinkPad X1 Folddal szerzett nagy figyelmet. A 13,3 hüvelykes, 4:3-as OLED-panelre építő gépben bízott a gyártó, és hisz benne, hogy a mérnökök napi használatra alkalmas eszközt varázsolnak belőle.

Eredetileg idén nyáron dobta volna piacra a gépet a Lenovo, de kiszivárgott, hogy a megjelenés az utolsó negyedévre csúszik. Luiz Hernandez, a Lenovo alelnöke ezt a Twitteren azóta megerősítette, és egy fotót is mellékelt, amit a ThinkPad X1 Foldot használja, jelezve, hogy további tesztekre van szükség. Ha nem akar a többi összehajtható eszköznél látotthoz hasonlóan nagyot bukni a 2499 dolláros ThinkPaddel a gyártó, akkor valóban érdemes a lehető legjobb minőséget összehoznia a megjelenésig.