Exkluzív: megjelent Baby Yoda plüsskaraktere

Star Wars: The Mandalorian sorozat Baby Yoda karakter játékteszt
Star Wars: The Mandalorian sorozat Baby Yoda karakter játékteszt
Vágólapra másolva!
Közép-kelet Európában először az Origo Techbázison látható a minden geek szíve csücskévé vált Baby Yoda plüsskarakterének tesztje. Magyarországon kevesebb mint ezer, de több, mint 500 darab kapható majd belőle. Mutatjuk, mit tud a karakter.
Vágólapra másolva!

2019-ben bemutatották be a The Mandalorian címen futó, a Star Wars univerzumához kapcsolódó sorozatot, ami egy fejvadászról szól.

Ebben tűnik fel Yoda mester fajtársának, a sokak által Baby Yodaként ismert, de amúgy The Child, vagyis a Gyermek néven emlegetett karakter is.

Bár a sorozat még csak az első évadnál tartott, akkora hype alakult ki a karekter körül, hogy a lelkes rajongók házilag kezdtek el randábbnál randább és olykor kfiejezetten torz utánzatokat készíteni, ezért inkább lépett a Disney és legyártotta saját verzióját.

Pár dolog, amit tudni érdemes a karekterről

  • a sztori szerint a zöld csecsemő már 50 éves, de beszélni még nem tud.
  • az Erőt viszont már tudja használni. Epikus jelent, amikor felemel egy orrszarvút, vagy amikor sebet gyógyít be, ezzel ágyaztak amúgy meg a Star Warsban is megjelenő képességenk.
  • A nevét, Baby Yoda a rajongóktól kapta, mivel kifejezetten hasonlít a régi filmek Yoda mesterére.
  • Bár ez a megnevezés nem pontos, mivel nem Yoda gyerekkori megfelelőjéről beszélünk, csupán egy fajba tartoznak.
  • Igen ám, de annak a fajnak nevét se tudjuk – ha minden igaz, a már készülő második évadban erre is fény derül majd –, illetve eddig csak a faj két képviselőjét láthattuk a mozifilmekben, így jött az ötlet a rajongóktól, hogy a kettőt összekapcsolják.
  • Azért alakult ki körülötte ekkora hype, mert mindenki előtt titkolták a megjelenését. Semmit se lehetett róla tudni. Iiirtóóó cuki és ez a kíváncsiság akkorára nőtt, hogy most pikk-pakk elkapkodják az összes róla készült játékot.
  • CGI, vagyis számítógépes animáció helyett egy legyártott, 5 millió dollárba kerülő bábut használtak a forgatáson
  • Hangját felnőttek és csecsemők, valamint lapátfülű róka és farksodró hangjának összedolgozásával hozták létre.