Kültéri csúcstévé jött a Samsungtól

samsung terrace kültéri 4k ultra hd tv tévé
Samsung Terrace kültéri 4K okostévé
Vágólapra másolva!
Eszement árat kaptak a 4K felbontású Terrace modellek.
Vágólapra másolva!

Újabb családdal bővült a Samsung életstílus kiegészítésére kitalált tévéinek tábora, a Serif, Sero és Frame szériák után most bemutatkozott a Terrace is. A tagjait specifikusan kültéri elhelyezésre szánta a Samsung, a névből sejthetően például a terasz falára lehet ezeket felrögzíteni, a 4K felbontású QLED paneljük akár 2000 nites fényerejének köszönhetően erős napsütésben is jól látható marad a képük.

Samsung Terrace kültéri 4K okostévé Forrás: Samsung

A kültéri használat miatt a megszokottnál természetesen jobb fizikai védelmet kapott az 55 / 65 / 75 hüvelykes kivitelben is elérhető Terrace, az IP55-minősítésének köszönhetően nagy mértékben porálló, és a vízsugarak ellen is minden irányból védett. A slaggal való tisztítása persze nem ajánlott, és jobb ötlet olyan helyre tenni, ahol némileg védett az esővel szemben.

Samsung Terrace kültéri 4K okostévé Forrás: Samsung

Azt nem tisztázta a Samsung, hogy télen le kell-e szedni a falról, de a jövőbeli tulajdonosaik helyében a szezonon kívül beköltöztetnénk a ház vagy a lakás egy védett zugába.

A 20 wattos hangrendszerű Samsung Terrace modellek első körben Észak-Amerikában váltak elérhető, az 55 hüvelykes 3455 dollárba, a 65 hüvelykes 4999 dollárba, a 75 hüvelykes pedig 6499 dollárba kerül.

Átszámítva olyan nettó 1,1 / 1,6 / 2,1 millió forintokról beszélünk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!