Ingyenes a Civilization VI

firaxis games civilization vi videojáték
Civilization VI
Vágólapra másolva!
Egy héten át örökre beszerezhető PC-re a kiváló stratégia.
Vágólapra másolva!

Friss címmel jelentkezett a Grand Theft Auto V után az Epic Games Store játékosztogatásos akciója, magyar idő szerint 2020. május 28. (csütörtök) délután 5 óráig a Sid Meier nevével fémjelzett Civilization VI körökre osztott stratégiát adhatják hozzá örökre a játékgyűjteményükhöz az érdeklődők.

Civilization VI Forrás: Firaxis Games

„A legendás játéktervező, Sid Meier ötletéből megszülető Civilization körökre osztott stratégiai játék, amelynek játékosai olyan birodalmak létrehozásán munkálkodnak, amely kiállják az idők próbáját. Légy a világ vezetője: hozd létre és irányítsd saját civilizációdat a kőkorszaktól a digitális korig! Uralkodj a történelem legkiválóbb vezetőinek kortársaként, miközben hadat viselsz, diplomáciai kapcsolatokat építesz, fejleszted néped kultúráját, és a valaha látott leghatalmasabb civilizációt építed.

A Civilization VI jóvoltából új módon formálhatod a játék világát: a városok folyamatosan terjeszkedhetnek a térképen, a technológiai és kulturális kutatások új lehetőségeket teremtenek, magas rangú kortársaid pedig saját céljaik megvalósításán dolgoznak történelmi szerepüknek megfelelően, miközben az ötféleképpen megszerezhető győzelem eléréséért versengtek egymással" – olvasható a játék leírásában.

További érdekesség, hogy a 2018-as évjáratú termékhez tavaly megjelent Gathering Storm kiegészítővel a magyar civilizáció is bekerült a játékba, azonban az Epic Games csak az alapjátékot adja oda ingyen, a kérdéses DLC-vel játszani kívánók kénytelenek lesznek kinyitni a pénztárcájukat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!