Csalódást keltő a The Last of Us Part II játékkonzol

sony playstation 4 pro the last of us part ii limited edition játékkonzol
Sony PlayStation 4 Pro - The Last of Us Part II Limited Edition
Vágólapra másolva!
Ennyi erővel kár volt limitált kiadást készíteni a PS4 Próból.
Vágólapra másolva!

A videojátékok iránt érdeklődők valószínűleg nagyon jól tudják, hogy a fontos termékek elérhetővé válásakor a Sony és a Microsoft is szeret limitált kiadású modelleket piacra dobni a hardvereiből. Az esetek többségében csak a gamepadjeikből készülnek különleges „festésű" darabok, míg a kiemelkedően fontos termékek esetében magukból a játékkonzolokból is jönnek egyedi dizájnnal felturbózott darabok.

A Sony következő óriási dobása a június 19-én elérhetővé váló The Last of Us Part II lesz, a Naughty Dog által fejlesztett alkotás kétségkívül az idei év egyik legtöbbek által várt játéka. Éppen ezért is vélhetően keveseket lepett meg, hogy készült hozzá limitált kiadású konzolcsomag, ebben a játékon és pár digitális extrán kívül egy különleges kinézetű PlayStation 4 Pro konzol és hozzá tartozó gamepad lesz. A csomag 399 dolláros ajánlott fogyasztói áron lesz kapható a játék megjelenésétől kezdve.

Sony PlayStation 4 Pro - The Last of Us Part II Limited Edition Forrás: Sony

Sajnos a különleges konzol meglehetősen csalódást keltőre sikerült: a gép felső burkolatába mart minta remekül mutat, azonban kiemelni nem sikerült, így annyira nem látványos. A további változtatások pedig kimerültek abban, hogy a konzol és a gamepad elejére felkerült a játék címe, plusz a gamepad jobb marokrészére felragasztottak egy mintát.

Nem erőltette meg magát a Sony, ráadásul esztétikailag a játék címének prominens kimatricázása is megkérdőjelezhető.

Bár így legalább egyértelmű, hogy melyik játékhoz készült a gép, másból sajnos nem igazán derülne ki, ez a limitált kiadás kinézetével kapcsolatos kritika gyökere.

Aki esetleg nem látott volna játékok megjelenése alkalmából készült, limitált kiadású PlayStation 4-eseket, az itt megnézhet néhányat. Ezek láttán máris egyértelmű lesz, hogy mennyire minimum erőfeszítéses a The Last of Us Part II-höz készült modell.

Sony PlayStation 4 Pro - The Last of Us Part II Limited Edition Forrás: Sony

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!