Hivatalos a modernizált Mafia-trilógia

2020.05.20. 14:47

Újraalkotják az első részt, a másik kettő már elérhető.

Némi teaselés után a 2K Games bejelentette a Mafia: Trilogy játékcsomagot. A kezdeményezés legörvendetesebb része, hogy a Hangar 13 fejlesztőcég a nulláról újraalkotja PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra az első részt a Mafia III motorjával.

Mafia: Definitive Edition (a képre kattintva galéria nyílik!)Forrás: 2K

A Mafia: Definitive Edition nem pusztán grafikai ráncfelvarrás: a kor követelményeinek megfelelően modernizálták és kibővítették az irányítását, jobb minőségben újra felvették a szimfonikus zenéjét, továbbá történettel kapcsolatos új elemek és átvezetők is találhatóak benne. A játék 2020. augusztus 28-án jelenik meg.

A Mafia II: Definitive Edition sejthetően nem remake, hanem remaster: a fejlesztők csak a textúraminőségen javítottak valamelyest, plusz az alapjátékhoz a megjelenése után kiadott összes tartalom megtalálható benne.

A Mafia III: Definitive Edition pedig egy szimpla újrakiadás, összecsomagolták benne az alapjátékot és a később bejelentett tartalmakat.

Viszont jó hír, hogy a második és harmadik Mafia új változatai máris elérhetőek PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, az eredeti játékokat a Steamen, a PlayStation Store-ban és az Xbox Áruházban megvásároltak pedig

ingyen megkapják a Definitive Edition kiadásaikat.

Az új kiadások egyenként és a Mafia: Trilogy csomagban is megvásárolhatóak minden platformon.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!