Hosszú üzemidőt kínál a Xiaomi fülhallgatója

xiaomi mi air 2S tws vezeték nélküli fülhallgató
Xiaomi Mi Air 2S TWS
Vágólapra másolva!
Idővel Európában is kapható lesz a kedvező árú modell.
Vágólapra másolva!

Új termékkel erősít a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók piacán a Xiaomi, a Kínában bejelentett Mi Air 2S TWS megfizethető áron kínál meglehetősen sokat a vásárlóknak. A cég szerint a 14,2 mm-es hangszóróival meglehetősen jó hangzást biztosít, és ugyan aktív zajszűrést sajnos nem kapott, de headsetes telefonálás esetén azért képes valamelyest tompítani a külvilág hangjait.

Xiaomi Mi Air 2S TWS Forrás: Xiaomi

Az ígéret szerint egy töltéssel öt órán keresztül lehet zenét hallgatni a termékkel, azonban az efféle eszközök esetén megszokott módon a hordozótokja rendelkezik beépített akkuval, vezeték nélkül tölti a beléje helyezett füleseket. A tok közel négy újratöltésre elég energiát képes tárolni, a beépített telepe Wireless Qi töltőpadokról és USB-C kábellel tölthető.

Amennyiben a felhasználók feltöltik a fülhallgatókat, majd utána a tokot is, akkor olyan 24 órán át hallgathatnak zenét a tárolt energiával.

További érdekesség, hogy Mi Air 2S TWS mindkét fülese külön-külön kapja a Bluetooth-on keresztül a hangfolyamat, továbbá támogatja az Android 10 és Bluetooth 5.0 esetén elérhető, jó hangminőséget és minimális késleltetést kínáló LHDC hangkodeket. A további hasznos funkciók közül kiemelhető, hogy a fülből való kiszedése esetén a fülhallgató automatikusan leállítja a folyamatban lévő lejátszást, az oldalát megérintve pedig fogadhatóak a bejövő hívások.

Xiaomi Mi Air 2S TWS Forrás: Xiaomi

A Xiaomi Mi Air 2S TWS pár napon belül elsőként Kínában kerül piacra, 400 jüanért rendelhető elő, nettó 19 ezer forintról van szó. Az európai forgalmazásának várható kezdetéről még nincs információ.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!