Olcsóbb lesz 1000 dollárnál a OnePlus 8 Pro, de ez nem mindenkit vigasztal

Vágólapra másolva!
Sok szakértő szerint a minden eddiginél magasabb vételárakkal a OnePlus elhagyja az eredeti gyökereit.
Vágólapra másolva!

Április 14-én debütál a OnePlus 8 és a OnePlus 8 Pro, ezt a gyártó már korábban hivatalosan megerősítette. Pete Lau ügyvezető azóta tovább árulkodott az új modellekről. Megosztotta például, hogy még a drágább Pro modell vételára sem éri el majd az 1000 dollárt, a 5G-támogatás ellenére sem.

Ami azt illeti, állítása szerint a legdrágább OnePlus 8 mobil is olcsóbb lesz, mint a legolcsóbb 5G-s Samsung Galaxy S20. Lau szerint a OnePlus 8 mobilok akár 2020 legolcsóbb 5G-s készülékei is lehetnek. Ez az állítás valószínűleg nem állja meg a helyét, hiszen a Xiaomi Mi 10 Lite Európában 350 euróba kerül majd.

Forrás: OnLeaks

Bár az jó hír, hogy a OnePlus még mindig olcsóbb lesz a többi prémium gyártónál, rengeteg bizonyíték érkezett már arra vonatkozóan, hogy az új okostelefonjai lesznek a legdrágábbak a gyártó történetében. Ennek pedig nem örülnek a márka rajongói, akik úgy vélik, hogy elhagyta a gyökereit a OnePlus, és már nem úgy koncentrál az ár-érték arányra, hogy elérhető árszinten mozogjon.

Jó hír azonban, hogy a DisplayMate már tesztelte is a OnePlus 8 mobilokat, és A+ minősítést adott a képernyőiknek. A OnePlus 8 Pro pedig egyenesen 13 rekordot döntött meg kijelző terén (részletek a bejelentés után).