Ingyen mozizással újíthat a Play Filmek

Woman at the cinema "Beautiful Arts And Entertainment Brown Eyes Brown Hair Caucasian Chair Cheerful Cinema" Color Image Eating Enjoyment Entertainment Expressing Positivity Female Food Food And Drink Front View Happiness Horizontal Indoors Joy Laughing L
Young woman with popcorn watching a movie
Vágólapra másolva!
Alkotások százai válhatnak reklámok ellenében nézhetővé.
Vágólapra másolva!

Az XDA Developers mobilos blog szerzőinek egyik kedvenc elfoglaltsága az androidos appok kódjaiban való kutatás, most pedig újból sikerült egy széles közönség számára érdekes megfigyelést tenniük, ezúttal a Google Play Filmek appban. Aki nem ismerné, ez nem csak egy videolejátszó, de filmek és sorozatok vásárolhatóak vagy bérelhetőek benne digitálisan.

A kép csak illsuztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Dzmitry Stankevich

Az izgalmas felfedezést néhány sornyi az app kezelőfelületén a jövőben megjelenő szöveg jelenti, amelyek alapján a

filmek százai lesznek reklámok beszúrásával ingyen nézhetőek a szolgáltatásban.

A számból ítélve a kiadók jó eséllyel csak az említésre méltó bevételt már nem termelő filmjeiket lesznek hajlandóak betenni az ingyenes programba, de ez még nem jelenti azt, hogy nem lesznek gyöngyszemek a repertoárjában.

Az XDA Developers szerint elképzelhető, hogy a Play Filmek jelenleg elérhető verziója technikailag már támogatja az ingyenes filmnézési lehetőséget, a Google-nek talán csak egy szerveroldali kapcsolót kell átbillentenie az elérhetővé tételéhez. Nem világos, hogy a Play Filmek böngészős felületén is elérhető lesz-e az ingyen filmnézés, de nem lenne meglepő.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!