Az új iPad Pro is könnyen hajlik

apple ipad pro 2020
A 2020-as iPad Pro is könnyen hajlik
Vágólapra másolva!
Ráülni tilos, táskában hordozni pedig megfontoltan kell.
Vágólapra másolva!

Nagy visszhangot kiváltott botrány alakult ki annak idején első generációs iPad Pro táblagép körül, hiszen a megjelenése után nagyon gyorsan kiderült, hogy meglepően könnyen véglegesen elhajlítható a háza. Egyes modellek már gyárilag enyhén ívesen kerültek a vásárlókhoz, ami erősen felpaprikázta a súlyos pénzt kiadott ügyfeleket, ám az Apple hivatalosan arra az álláspontra helyezkedett, hogy egy kicsi ív belefér, attól még jól működik a világ egyik legdrágább tablete.

A 2020-as iPad Pro is könnyen hajlik Forrás: EverythingApplePro / YouTube

Ez az álláspont idén sem fog megváltozni, egyes youtuberek a tudomány és a nézettség nevében nekiálltak hajlítgatni a 2020-as iPad Pro gépeiket. A jelek szerint semmiféle előrelépés sem történt a készülékház szilárdsága terén, az új modellt is ugyanolyan könnyű véglegesen elhajlítani, mint az elődjét.

Ez praktikus probléma, hiszen a vevőknek nem csak a véletlen ráülést kell kerülniük, de a táskában való hordozás során is körültekintőnek kell lenniük. Számos ügyfél már az első generációs modellnél is arról panaszkodott, hogy a sértetlen állapotban betett táblagépük elhajlítva jött ki a hátizsákjukból, ez a veszély továbbra is fennáll.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!