Öt napig ingyen játszható az Assassin’s Creed: Odyssey

Assassin's Creed Odyssey, játék, konzol, XBOX, Playstarion 4, teszt
Minden rajta van a képen, amit várhatunk a játéktól: Hellász, harcos, görög épületek, jellegzetes szobrok, iszonyú jó hangulat!
Vágólapra másolva!
A számítógépes és konzolos játékosoknak is áll az ajánlat.
Vágólapra másolva!

Jó hírrel szolgálhatunk a koronavírus miatti izoláció okán otthon ülő gamereknek, magyar idő szerint március 19. reggel nyolc óra és március 23. este hat óra között teljesen szabadon, megkötések nélkül játszható lesz az Assassin's Creed: Odyssey.

Assassin's Creed: Odyssey Forrás: Ubisoft

Az Ubisoft akciója mindhárom platformon érvényes, a PlayStation 4-gyel vagy Xbox One-nal rendelkezők a konzoljuk boltjából tölthetik le a játékot, míg a PC-s játékosok az Uplay és az Epic Games Store közreműködésével szerezhetik azt be.

További jó hír, hogy az érdeklődők máris megkezdhetik a játék adatainak előtöltését, számítógépeken olyan 68 GB körüli méretű letöltésről beszél az Uplay.

Ideális esetben a promóció indulásakor azonnal indíthatják is a legújabb Assassin's Creedet.

Az ingyenes játéknapok közben vagy után a játékosok persze leárazva is megvehetik a játékot, az időközben elért haladásukat pedig teljesen megőrzik: nem vesznek el a mentett játékállások, az achievementek, az esetleg pluszban elköltött pénzek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!