Egy repülő WC-deszkáját nyalogatta az influenszer a koronavírus-kihívás címén

Vágólapra másolva!
Meghökkentette az embereket a 22 éves Ava Louise felelőtlen és felháborító viselkedése.
Vágólapra másolva!

A koronavírusjárvány közel minden ember életét megnehezíti, és nem véletlenül hangoztatják az országok vezetői, hogy összefogásra és együttműködésre van szükség. Nem csak az okoz azonban nehézségeket, hogy sok helyen az emberek nem tartják be az elrendelt intézkedéseket, hanem az is, hogy az online influenszerek világában még mindig tombol a butaság.

A 22 éves Ava Louise például igazi sztárnak számít a közösségi médiában, és a TikTokon nemrég egy olyan videót osztott meg magáról, amiben a koronavírus-kihívás címén egy repülőgépen térdel egy WC-deszka előtt, majd elkezdi azt nyalogatni.

Forrás: Ava Louise

A lánynak közel 22 000 követője van a TikTokon és 162 000 az Instagramon. A TikTok ugyan törölte a videóját, de az futótűzként terjed, és a Twitteren a mai napig elérhető, a megtekintések száma egyre csak emelkedik.

Az embereket mélyen felháborította Ava felelőtlen hozzáállása, azonban a java csak ezután jött. A lány úgy reagált a kritikusainak, hogy: „Én nem kaphatom el a koronavírust. Akárcsak a meleg férfiak, úgy a gazdag szőke libák is IMMUNISAK. A xenofóbia elszomorít. Ami viszont nem szomorítja el az embereket, az egy szexi, gazdag, 20-as éveiben járó szőke, aki WC-t nyalogat. Egyébként sem ölhet meg engem a vírus, mert nem használok Facebookot.". Ezután Ava tovább folytatta a bölcsességét: „A koronavírus a szegény embereknek való. Emlékezz, azért kaptad el, mert ronda vagy. Ha nem tömted volna a kövér fejedet, és leadtál volna egy kis súlyt, most nem kapnád el a koronavírust.".

Sajnos a jelentésekből újra és újra kitűnik, hogy extrém hatósági intézkedések ide vagy oda, sok fiatal nem veszi komolyan a járványt, pedig az rájuk is veszélyes, és aki mégis gond nélkül vészeli át, az is megfertőzheti a veszélyeztetett embereket.

A közösségi oldalak nagy erőkkel és automata algoritmusokkal próbálják szűrni a kártékony tartalmakat, azonban jól látható, hogy nincs könnyű dolguk, és az is, hogy az influenszerek közül sokan bármit megtesznek a hírnévért, a követőkért és a reklámbevételért.