Öt Galaxyra is jön az Android 10

Samsung, Galaxy, A40, teszt
Vágólapra másolva!
Több tényezőn múlik, hogy mikor válnak telepíthetővé a frissítések.
Vágólapra másolva!

A beszámolók alapján meglehetősen erős hetet tart a Samsung az okostelefonjai frissítgetése terén, öt megfizethetőbb készülékére is megkezdte az Android 10 rendszer és a OneUI 2.0 kezelőfelület terjesztését. Az utóbbi nem a legfrissebb változat, a Galaxy S20 és Galaxy Z Flip mobilokon már a 2.1-es verziója fut, de az újabb kiadás csak kisebb hibajavításokat tartalmaz.

Samsung Galaxy A40 Forrás: Origo

A jelenleg hírek szerint az új szoftverfrissítés a Galaxy A40, a Galaxy A50, a Galaxy A80, Galaxy M30s, továbbá a 2018-as évjáratú Galaxy A7 mobilokra kezdett elérhetővé válni. Persze a kérdéses mobilokkal rendelkezők talán hetekig hírét-hamvát sem látják majd az új szoftvereknek, hiszen régiónként, szolgáltatónként, továbbá pontos modellenként eltér a tényleges elérhetővé válásuk időpontja.

További érdekesség, hogy a készülékek az Android biztonsági javítási szintjében is különböznek, például a Galaxy A7 (2018) új szoftvere a márciusi hibajavításokkal egybecsomagolva vált elérhetővé, míg a Galaxy A80 frissítése még csak a februári patcheket tartalmazza.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!