A koronavírus miatt csúsznak a vadiúj GeForce kártyák

nvidia geforce rtx 2060 super videokártya
NVIDIA GeForce RTX 2060 Super
Vágólapra másolva!
Érdekes indoklással halasztotta el a bemutatásukat az NVIDIA.
Vágólapra másolva!

Két hete az NVIDIA a koronavírus terjedésére való tekintettel lefújta az idei GPU Technology Conference eseményét, bár a vállalat a jelentős bejelentéseket és előadásokat online formában továbbra is elérhetővé kívánta tenni. Ennek megfelelően nem maradt volna el a már Ampere architektúrás, új generációs GeForce videokártyáinak a leleplezése sem.

A kép csak illusztráció (NVIDIA GeForce RTX 2060 Super) Forrás: NVIDIA

Most megint változott a terv, az NVIDIA szerint mégsem fogja bejelenteni a GeForce GTX 1600 és GeForce RTX 2000 szériás videokártyák utódjait a napokban. Ennek oka továbbra is a koronavírus, a cég szerint az alkalmazottainak java otthonról dolgozik, plusz ezekben az időkben a család és az egészség az első, a videokártyák várhatnak.

Ez nem magyarázza meg, hogy a sajtósok miért ne lennének képesek közleményeket, képeket és grafikonokat e-mailben kiküldeni a sajtó munkatársainak a termékekről.

Jó eséllyel az állhat a háttérben, hogy a koronavírus miatt csúszik az új videokártyák megjelenése, és az NVIDIA nem szeretné túlságosan korán, sok-sok hónappal a tényleges elérhetővé válásuk előtt bemutatni azokat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!