Már tervezi a The Witcher folytatását a CD Projekt

The Witcher 3: Wild Hunt, Ríviai Geralt
Vágólapra másolva!
Még idén megkezdődik a munka a következő gigaprojekten.
Vágólapra másolva!

Jó eséllyel keveseket meglepve a CD Projekt csoport elnöke egy lengyel újságírókkal tartott megbeszélés során kifejtette, hogy a játékfejlesztő stúdiója dupla franchise-os üzemmódba kapcsol át, a jövőbeli termékei a The Witcher és a Cyberpunk 2077 univerzumaiban fognak majd játszódni.

The Witcher 3: Wild Hunt Forrás: CD Projekt

Adam Kiciński azt sem rejtette véka alá, hogy az utóbbi játék kiadását követően a The Witcher lesz a soros, azonban kiemelte, hogy a következő résznek

nem The Witcher 4 lesz a címe.

Ennek oka, hogy a harmadik résszel befejeződtek Ríviai Geralt kalandjai, a negyedik játékkal lényegében rebootolni fogja a szériát a fejlesztőcég.

A következő The Witcher jelenleg javarészt koncepciófázisban van, azonban mostanra kikristályosodott a fejlesztők számára, hogy mit kívánnak kezdeni a projekttel.

Kiciński elmondása szerint a CD Projekt RED egyelőre minden erőforrását a Cyberpunk 2077 fejlesztésére fordítja. A kiadását követően egy kisebb csapat elkezd majd dolgozni a következő The Witcheren, miközben a stúdió nagyja még jó ideig a Cyberpunk 2077 támogatásával lesz elfoglalva.

A következő The Witcher fejlesztése olyan négy évet vehet igénybe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!