Több Honorra is jön az Android 10

honor view 20 android okostelefon
Honor View 20
Vágólapra másolva!
Továbbra is elérhetőek lesznek rajtuk a Google appjai.
Vágólapra másolva!

Gőzerővel készül a Huawei tulajdonában lévő Honor márka az Android 10 operációs rendszert és Magic UI 3.0 felületet hozó frissítések kiadására. A vállalat március 15-én megkezdi a Google Play Áruházat és a társait is tartalmazó frissítések elérhetővé tételét a nemzetközi piacokon kapható Honor View 20, Honor 20 és Honor 20 Pro okostelefonokra.

Honor View 20 Forrás: Honor

Ezzel nincs vége a jó híreknek, a Honor szerint folyamatban van az új szoftvercsomagot hozó frissítés belső tesztelése a Honor 10 Lite, a Honor 20 Lite, a Honor 8X, a Honor 9X Pro, a Honor V10 és a Honor 10 mobilokon, így a nem túlságosan távoli jövőben ezekre is megérkezik majd a jelenleg éppen legújabb Android.

A Huaweihez hasonlóan a Honor sem képes már a Google appjaival előtelepített okostelefonokat piacra dobni az USA büntetőintézkedései miatt. Viszont a vevők nagy szerencséjére az életbe lépésük előtt kiadott készülékeiről nem kell leszednie a Play Áruházat és a társait, sőt: a mobilokhoz kiadott szoftverfrissítésekben továbbra is mellékelheti azokat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!