Megérkezett az ingyen játszható Call of Duty

call of duty warzone videojáték
Call of Duty: Warzone
Vágólapra másolva!
Számítógépre és konzolokra érkezett kedd este a Warzone.
Vágólapra másolva!

Az Activision leleplezte az elmúlt évek egyik legrosszabbul őrzött vállalati titkát, magyar idő szerint 2020. március 10. este 8 órakor elérhetővé vált PC, PlayStation és Xbox One platformokra a Call of Duty: Warzone. Egy teljesen önálló, a játéksorozat bármely részének a megvásárlása nélkül elérhető battle royale játékról van szó, ám akik rendelkeznek a tavalyi Modern Warfare-rel, azok átvihetik bele a multis haladásukat és a tárgyaikat.

Call of Duty: Warzone Forrás: Activision

A Warzone óriási Verdansk pályáján 150 játékos játszhat háromfős csapatokban, járműves közlekedésre is lehetőség van. A pályát jelen esetben gázfelhő szűkíti a meccsek során.

A klasszikus battle royale mellett a csapatok extra megbízásokat is vállalhatnak, például meghatározott dobozok kinyitásával, ellenfelek kifosztásával, pozíciók megvédésével további jutalmakra tehetnek szert.

Call of Duty: Warzone Forrás: Activision

A Call of Duty: Warzone egy érdekes fejlesztéssel próbálja feldobni a mostanra szakállassá vált battle royale formulát: halálukkor a játékosok nem esnek ki végleg a küzdelemből, hanem egy gulágba kerülnek, ahol

1v1-ben megküzdhetnek egy szintén elhalálozott ellenfelükkel.

Ha győztesen kerülnek ki a csatából, akkor visszamehetnek a csapatukhoz a pályára. A vesztesek számára is van remény, a csapattagjaik feladatokat teljesítve pénzt gyűjthetnek, és kivásárolhatják őket a gulágról.

Call of Duty: Warzone Forrás: Activision

A konzolos játékosok szokás szerint a PlayStation vagy az Xbox áruházából tölthetik majd le a játékot, míg a számítógépes gamerek a Battle.net kliensében találják meg a Call of Duty: Warzone-t.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!