Megváltozott a Cyberpunk 2077 női főszereplője

cyberpunk 2077 videojáték
Miss V megújult dizájnja a Cyberpunk 2077-ben
Vágólapra másolva!
A nőnap alkalmából leplezték le az új kinézetét.
Vágólapra másolva!

Váratlan hírt kaptak a CD Projekt RED következő játékát tűkön ülve várók, a lengyel fejlesztőcég a nőnapon leleplezte a játék alapértelmezett női főszereplőjének jelentős átdolgozását. Az idén szeptember 17-én megjelenő játékot elindítók választhatnak majd, hogy férfi vagy női karakterrel játszanak-e, a karakterük külsejét pedig jelentősen testre szabhatják. Ettől függetlenül a játék kínál mindkét nemből egy-egy alapértelmezett karaktert azoknak, akik nem kívánnak ilyennel foglalkozni.

Miss V megújult dizájnja a Cyberpunk 2077-ben Forrás: CD Projekt RED

Az alapértelmezett női főszereplő átalakítása kifejezetten jelentős, a fenti képen az új dizájn, a lenti képen pedig a régi látható. Az új karakter egy keményebb és határozottabb személy benyomását kelti, és ez nem csak a képeken látható testtartás és arckifejezés közti különbségnek tudható be. A lenti kép egyébként csalóka, a játékból érkezett videókban a régi női karakter sem volt egy elárvult kislány.

Miss V eredeti dizájnja a Cyberpunk 2077-ben Forrás: CD Projekt RED

Természetesen szubjektív, hogy kinek melyik dizájn tetszik jobban, azonban a közösségi médiás reakciók alapján a CD Projektnek ezúttal nem sikerült osztatlan sikert aratnia.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!