Megfizethetőbbé vált a műholdas üzenetküldés

zoleo satellite communicator
ZOLEO Satellite Communicator
Vágólapra másolva!
A világ egyetlen pontján sem kell lemondani az SMS-ről és az e-mailről a Zoleóval.
Vágólapra másolva!

A sűrűn lakott területeken kívül nem szokatlanok a kevésbé acélos mobilszolgáltatások, azonban a többségnek szerencsére nincs szüksége méregdrága műholdas mobilra a civilizációval való kapcsolattartásra. Akinek viszont van, annak elérhetővé vált egy kedvező árú megoldás, a ZOLEO Satellite Communicator műholdas adóvevővel szó szerint a világ bármely pontján küldhetőek és fogadhatóak SMS-ek és e-mailek.

ZOLEO Satellite Communicator Forrás: Zoleo

A 199 dollárba kerülő kiegészítőt Bluetooth segítségével lehet az Android és iOS rendszerű mobilokhoz párosítani. Természetesen van hozzá egy alkalmazás, ebben intézhető az SMS-ezés és az e-mailezés, plusz az időjárás-előrejelzés megtekintésére, az aktuális földrajzi hely megosztására, továbbá SOS vészjelzés küldésére is használható a program. Az eszköz beépített akkuja olyan 200 óra, avagy bő 8 nap akkus üzemidőt tesz lehetővé.

ZOLEO Satellite Communicator Forrás: Zoleo

A kommunikátor mellé havidíjas szolgáltatást is kell vásárolni, ennek keretében az ügyfelek mobilszámot és e-mail-címet is kapnak.

Csak az ezekre bejövő üzeneteket lehet fogadni a kütyüvel, küldéskor pedig ezekről mennek ki az üzenetek.

Három csomagot kínál a Zoleo, amelyek közt csak a küldhető és fogadható üzenetek számában van különbség: a 20 dolláros Basic tarifa 25 üzenetet, a 35 dolláros In Touch 250 üzenetet, míg az 50 dolláros Unlimited korlátlan számú üzenetet tartalmaz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!