Újból megjelent PC-re az első Halo

halo combat evolved anniversary videojáték
Halo: Combat Evolved Anniversary
Vágólapra másolva!
A Game Pass for PC előfizetés részeként is elérhető.
Vágólapra másolva!

Gőzerővel folyik a munka a Halo: The Master Chief Collection számítógépekre való eljuttatásán, a Halo: Reach december eleji kiadását követően most a Halo: Combat Evolved Anniversary is elérhetővé vált a PC-s játékosok számára. Ez a játéksorozat első része, az érdeklődők külön és a The Master Chief Collection részeként is megvásárolhatják a Steamen és a Microsoft Áruházban, az Xbox Game Pass for PC előfizetéssel rendelkezők pedig felár nélkül szórakozhatnak vele.

Halo: Combat Evolved Anniversary Forrás: Microsoft

A Halo: Combat Evolved Anniversary az Xbox One-on évek óta elérhető remasterhez hasonlóan lehetővé teszi a régi és a megszépített grafika közti váltogatást. Viszont attól eltérően akár 4K felbontásban, ultraszéles monitoron, és 60+ FPS képkockasebesség mellett is játszható.

Természetesen a játék támogatja az online többjátékos módot is: annak idején az egyjátékos kampánya adta el, de a multiplayere tette legendássá a Halót, értelmetlen lett volna enélkül kiadni.

Érdekességként megemlítenénk, hogy a Halo első és második része annak idején megjelent PC-re is, csak az utána következő címek voltak Xbox-exkluzívok, így a Halo: Combat Evolved Anniversary valójában a játék második eljövetele a platformon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!