PornHubot nézegetnének az új konzoljukról a PlayStation 5 leendő vevői

Vágólapra másolva!
Sokan a fejlettebb webes böngészőt várják, hogy jobban böngészhessék a felnőtteknek szóló tartalmakat.
Vágólapra másolva!

Mindenki mást vár el egy új konzoltól. Mostanában a kedvező árat, a visszafelé való kompatibilitást és az exkluzív játékokat, valamint a hardveres ray tracing technológiát emlegetik, mint vonzó tulajdonságokat. Ezek miatt mind érdemes lehet például egy új PlayStation 5-ben gondolkozni, azonban a Redditen összegyűlt leendő vásárlók rávilágítottak, hogy a PS-tulajdonosok körében a böngésző fejlettsége is ugyanolyan fontos. A kutatások szerint ugyanis ha épp nem játszanak a PS-tulajdonosok, akkor PornHubot vagy egyéb felnőtt tartalmas oldalt nézegetnek a konzolról.

Forrás: xTHAFINESTx

Egy 2019-es felmérés szerint a konzolos forgalom nagy részét a PlayStation-felhasználók adják, konkrétan 51,5 százalékot, míg az Xbox-körökből csak 34,7 százaléknyi forgalom származik.

Értelemszerűen a PS5-től így sokan fejlettebb böngészőt is várnak, ami persze egyébként is jó dolog lenne, felnőtt tartalmak ide vagy oda. A régebbi PS-eknél darabos a böngészőben a videolejátszás, nem lehet blokkolni a felugró elemeket és a teljesítmény sem valami jó.