Ingyenes az Assassin's Creed Syndicate

assassins creed syndicate videojáték
Assassin's Creed Syndicate
Vágólapra másolva!
Egy héten keresztül örökre beszerezhetik a PC-s játékosok.
Vágólapra másolva!

Láthatóan megújult erővel folytatja az ingyenjátékos promócióját az Epic Games Store, a Farming Simulator 19 és a Kingdom Come: Deliverance osztogatása után jövő csütörtök délután 5-ig az Assassin's Creed Syndicate és a Faeria szerezhető be ingyen és örökre a vállalattól. Ehhez csak be kell jelentkezni a boltba, és nulla euróért meg kell vásárolni a termékoldalaikon a játékokat.

Assassin's Creed Syndicate Forrás: Ubisoft

A két eheti játék közül a 2015-ös Assassin's Creed Syndicate a húzónév. Az 1868-as Londonban játszódó rész volt a játékszéria második jelenlegi generációs konzolokra megjelent epizódja, és az Ubisoftnak sikerült megoldani benne azokat a technikai problémákat, amelyek a megjelenésekor azonnal nevetségessé tették a Unity alcímű elődjét.

Ezen a ponton a cégnek még nem sikerült annyit frissítenie az Assassin's Creed formuláján, hogy a rajongók túlságosan eldőljenek a végeredménytől, de ettől függetlenül egy jó és hangulatos részről van szó.

A másik ingyen osztogatott játék a Faeria, a leírása szerint ez az egyetlen olyan kártyákat használó stratégia játék, amelyben 50 óra alatt megszerezhető mind a 300 kártya. Szólóban és többjátékos módban is játszható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!