Ilyen 4K-s videót lő a Xiaomi Mi 10 Pro

Vágólapra másolva!
Elvileg hamarosan a globális piacra is jön az új csúcsmobil, de már megnézhetjük előre, hogy milyen 4K-s videót vesz fel.
Vágólapra másolva!

A Xiaomi a múlt héten mutatta be a Mi 10 és a Mi 10 Pro okostelefonjait Kínában, a kettőből az utóbbi számít igazi csúcsmobilnak. A készülékek a nemzetközi piacra csak később érkeznek, de elvileg a mostanra elkaszált MWC dátuma környékén még számíthatunk egy globális bemutatóra (bár ezt nem erősítették meg).

Forrás: Xiaomi

Lehet, hogy a készülékek végül késnek, de a Mi 10 Pro videós képességeit nemrég Luis Guanzon mutatta meg. Ő a YouTube-csatornáján már számos látványos, rövid videót készített mobillal, és most a Mi 10 Pro-ban rejlő lehetőségeket mutatta meg, 4K-ban.

A részletek figyelemre méltóak ugyan, de végleges következtetéseket nem szabad levonni, ugyanis a videót QQ és YouTube algoritmus segítéségével is tömörítették a közzététel érdekében. Na és persze a profik állványt és egyéb felszerelést is használnak, vagyis kézben tartva nem biztos, hogy összejönnek majd a hasonló felvételek a DxOMark szerint legjobb készülékkel (ami a mobilfotózást illeti).