Már Cyberpunk 2077 videokártya is van

NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition videokártya
NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition
Vágólapra másolva!
Csak megnyerhető lesz a különleges GeForce RTX 2080 Ti.
Vágólapra másolva!

Számos elterjedt formája létezik a videojátékok és videokártyák keresztpromóciójának, azonban nagyon ritkán fordul elő, hogy játékokról mintázott festésű grafikus vezérlők váljanak elérhetővé. Jól mutatja a The Witcher játéksorozattal befutott CD Projekt RED súlyát, hogy most erre is sor került, ráadásul valamelyik kártyagyártó helyett közvetlenül az NVIDIA döntött úgy, hogy elkészíti az idén szeptember 17-én megjelenő Cyberpunk 2077 hivatalos videokártyáját.

NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition Forrás: NVIDIA

Maga a kártya egy megszokott GeForce RTX 2080 Ti csúcsmodell, a keresztpromóció keretében csak a hűtésének a burkolatát festették át az NVIDIA illetékesei, plusz a kártya hátlapi takarópaneljére felkerült a játék logója.

A plexi vagy üveg oldalfalú számítógépházakban garantáltan feltűnő jelenség lesz a különleges kártya, részben mivel

csak 200 darab készül belőle.

Az arany MasterCardért való rohanás előtt sajnos két rossz hírrel is szolgálhatunk: a kártyát csak megnyerni lehet majd az NVIDIA közösségi médiás játékában, másrészt pedig Magyarország nincs a promócióban résztvevő országok között. A hazai gamerek maximum úgy szerezhetnek Cyberpunk 2077-es grafikus kártyát, ha egy nyertestől másodkézből vásárolnak egyet.

Megtippelni sem merjük, hogy milyen eszement pénzekért kerülnek majd fel az online piacterekre a nyertesek videokártyái.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!