Játékok járhatnak a Radeonokhoz

capcom resident evil 3 videojáték
Resident Evil 3 (2020)
Vágólapra másolva!
Itthon is elérhetővé vált az új Raise the Game csomag.
Vágólapra másolva!

Új promóciót indított a videokártyáinak vonzóbbá tétele érdekében az AMD, egyes viszonteladóknál a készletek erejéig három hónapos Xbox Game Pass előfizetés jár majdnem az összes gamerek számára érdekes terméke mellé, a drágább modellekhez pedig kettő vagy három játékot is kapnak a vevők.

Resident Evil 3 (2020) Forrás: Capcom

Az új Raise the Game promóciót eredetileg pár napja jelentette be az AMD, azonban most számottevően kibővítette a résztvevő grafikus vezérlők, továbbá az országok és a viszonteladók körét. Hírünk írásakor hazánkban két forgalmazó vett részt az akcióban, a boltok naprakész listája a promóció webhelyén tekinthető meg.

Az új Raise the Game promócióban résztvevő videokártyák, és a hozzájuk járó ajándékok Forrás: AMD

Az AMD ezúttal komolyabb játékokat osztogat, modelltől függően a Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, a csak idén áprilisban megjelenő Resident Evil 3, és a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint járhat a videokártyáihoz.

A Monster Hunter egy igazán remek játék, a társa pedig az eredeti Resident Evil 3 ígéretesnek tűnő remake-je. Sajnos a tavaly júliusban kiadott Ghost Recon gigantikus bukásnak bizonyult, a játéksajtó és a gamerek java is rendkívül alacsonyra értékelte.

Lehet, hogy a Radeon RX 5500 modellekhez való odaadása igazából büntetés akar lenni a túl olcsó videokártya vásárlásáért.

A viccet félretéve a promóció természetesen a készletek erejéig tart, a kapott játékkódokat legkésőbb 2020. május 25-ig, a három hónapos Xbox Game Pass kódot pedig 2020. június 30-ig kell beváltani.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!