Áprilisban rebootolják a Fallout 76-ot

fallout 76 wastelanders videojáték
Fallout 76 Wastelanders
Vágólapra másolva!
Jön a rengeteg újdonságot hozó Wastelanders kiegészítő.
Vágólapra másolva!

A Bethesda tájékoztatása szerint két hónap múlva megkísérli az eddig óriási bukásnak bizonyult Fallout 76 rebootolását, április hetedikén minden meglévő játékos számára ingyenesen elérhetővé teszi a régóta fejlesztett Wastelanders kiegészítőt a játékhoz. Ezzel párhuzamosan a számítógépes gamerek már a Steamen is meg tudják majd vásárolni a terméket.

A Wastelanders kiegészítő óriási pályamódosítást jelent a Fallout 76 történetében, hiszen NPC-ket hoz majd Appalachiába. Ezek két frakcióhoz tartoznak majd, a fosztogatók főhadiszállása egy földre pottyant űrállomás lesz, míg a csak túlélni kívánó telepesek a Foundation nevű erődben vernek majd tanyát. A frakciók új főküldetéseket és mellékküldetéseket is hoznak, plusz a fejlesztők számottevően átdolgozták a Fallout 76 eredeti főküldetését is.

A Wastelanders megjelenése után a játék határozottan elkezd majd hasonlítani a megszokott és nagysikerű, egyjátékos Falloutokra.

Mindezek mellett a játékosokat új helyszínek, új szörnyek, új felszerelések, továbbá döntéseken alapuló hírnévrendszer is várja majd a Wastelanders kiegészítő megjelenése után.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!